0

Trucs per comprar roba i sabates barats i que surtin bons.

No necessites l’armari de Sarah Jessica Parker, només uns quants trucs i molt criteri.

Les desfilades són per a nosaltres només una font d’inspiració. És clar que no totes ens podem permetre un Valentino, un parell de Jimmy Choo o un abric de Balenciaga. Però això no vol dir que anem a anar pitjor vestides. Per això només cal saber què comprar, de quina manera i quines modificacions fer. Vols vestir com una VIP per la meitat de la meitat del que ella gasta? Grábate aquests trucs a foc i compra’t el millor i al millor preu.

Emporta-te’l, PERÒ que t’ho arreglin

No sempre donaran amb la teva talla exacta perquè, normalment, tindràs una intermèdia entre la S o la M, entre la M o la L, entre L o XL … Per tant, compra’t la qual consideris que et quedi millor però porta-la a que te la arreglin. Semblarà que està fet a mida i a mesura significa ‘luxe’. El mateix succeeix amb els botons, si veus que els de plàstic que vénen de sèrie són molt ‘barats’, canvia’ls pels que més t’agradin de la teva mereixeria de barri. A més de donar-li el teu toc personal a la peça, segur que la millores.

COMPRA BLANC I / O NEGRE

Els looks monocolor en un d’aquests colors o, fins i tot, la barreja de tots dos solen inspirar sofisticació. Intenta evitar les tendències i passa dels fluor o els colors molt vibrants en aquest cas. No vol dir que hagis d’anar sòbria tota l’estona, sinó que per a actes en què vulguis semblar més elegant, això és el més recomanable.

CUIDA ELS DETALLS

Amb l’experiència que tens en matèria de shopping, segur que saps quina peça va a donar de si, a quin li van a sortir pilotetes abans o quin s’arronsa amb només mirar-la. Té cura dels detalls també a l’hora de complementar el teu outfit. Afegeix només un complement del que hagis comprat, quedarà més exclusiu. I si és color daurat (encara que no sigui or), millor.

CINTURONS, CAMISES PER DINS I BOSSES PODEROSOS

Tres pilars imprescindibles que has de tenir en compte quan et vagis de compres. Si tens una camisa de ficar per dins d’uns texans o d’una faldilla de tub; un cinturó d’afegir a tot el conjunt i un gran shopping bag, d’aquests que imposen dels bonics i grans que són … no tens ni d’anar de compres! Tens tres pilars elegants a casa.

OBLIDA LES TENDÈNCIES

L’important no és que l’abric es porti blau elèctric o amb brodats en les mànigues. El que et ha d’importar és que sembli un abric bo i, sobretot, que sigui atemporal. És a dir, que si has de gastar una mica més en algun clàssic, no et vas a penedir. Hi abrics entre els 100 i els 200 € que eleven qualsevol look al capdamunt amb només posar-lo sobre les espatlles.

PASSA DE IMITACIONS I / O DOLENTES RECREACIONS

És molt habitual trobar looks “de passarel·la” a les nostres botigues low cost favorites. Però no t’ho recomenem com tampoc les imitacions. Al final queda molt millor que portis alguna cosa autèntic a què intentis aparentar el que no ets amb articles que tu mateixa saps que no són el que semblen. Sigues autèntica i sigues tu tot el temps, així mai fallaràs.

COMPTE AMB LA ROBA INTERIOR

Si penses que és invisible i que no té vela a aquest enterrament, t’equivoques. Un bon sostenidor, de la teva talla i enganxat al teu pit, no es notarà per sota de la samarreta. Queda molt malament i molt ‘barat’ que es marqui a través del top. Els d’encaix o sense costures són una boníssima opció. Amb ells no tindràs cap problema. El mateix passa amb les calcetes, si no tenen costures o has de fer servir unes brasileres quan l’ocasió ho requereixi, és el més recomanable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *